Vali Ünal Erkan İlkokulu

Vizyon: Atatürkçü, laik, insan haklarına saygılı, çağdaş bir okul olarak Türk milli eğitiminde öncü, hizmetleri ve katkıları ile iz bırakan örnek bir okul olmak, uluslararası platformda, saygın kurumlar arasındaki yerini korumak ve güçlendirmektir.

Misyon: Eğitim verdiğimiz her kademede; •Atatürk ilke ve inkılâplarını koruyan, savunan; •güçlüklerden yılmayan; •milli, ailevi ve insani değerleri sağlam; •donanımlı bir birey olarak yeteneklerini, kazanımlarını ülkesinin ve insanlığın yararına adamış; "İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi" kararlarını ve demokrasiyi yaşam biçimi olarak benimsemiş bireyleri topluma kazandırmak ve kazanılmış her bir birey ile toplumda ve tarihte iz bırakmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:30-12:20 12:30-17:20
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza ait servis bulunmamaktadır. Şehir içi otobüs ve minibüsler ayrıca özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

WEB - https://vueio21.meb.k12.tr

Adres - ŞEYH ŞAMİL MAH. BARIŞ CAD. NO 37B BAĞLAR / DİYARBAKIR